Konferenciák

8. Visual Learning Konferencia

2018. április 26. és 28. között rendezett nemzetközi 8th Visual Learning Conference eseményen vett részt Dr. Benedek András, Dr. Molnár György, Bíró Kinga, Horváth Cz. János kutatócsoport-tagunk. A neves konferenciáról az MTA és a BME is hírt adott.

Kooperáció a tananyagfejlesztésben konferencia, együttműködve a VOCAL (Vocational Online Collaboration for Active Learning) projekttel

Kutatócsoportunk 2017. november 3-án 13-17 óra között tartja az II. szakmai konferenciáját, amelynek címe Kooperáció a tananyagfejlesztésben.  A konferencia helyszíne a BME Q épület A139. Biszterszky terem. Regisztráció és bővebb felvilágosítás a birokingus@gmail.com e-mail címen.

Tradíció és nyitottság a szakképzés megújulásában konferencia

Kutatócsoportunk 2016. december 15-én 10-15 óra között tartja az I. szakmai konferenciáját, amelynek címe Tradíció és nyitottság a szakképzés megújításában. A konferencia helyszíne a BME Q épület A139. Biszterszky terem. Regisztráció és bővebb felvilágosítás a benedek.a@eik.bme.hu e-mail címen.

meghivo_161215

 

Tervezett konferenciák:

  1. június
  • Nemzetközi Konferencia: Nemzetközi összehasonlító keretekben a kutatás első szakaszának lezárása.
  1. november
  • Harmadik szakmai konferencia: a kutatás eredményeinek rendszerezése és megvitatása a szakmódszertan szakértőivel.
  1. június
  • Negyedik (záró) szakmai konferencia: a kutatás eredményeinek összegzése, a kutatási témával kapcsolatos ajánlások, javaslatok megvitatása a szakmódszertan szakértőivel.